Download hier de gratis e-books!

Kwaliteit

 1  Wij werken volgens ons duidelijke stappenplan.

Dankzij ons duidelijke stappenplan weet u precies waar u vooraf aan toe bent en kunnen we u stap voor stap helpen met het maken van een weloverwogen beslissing. Klik hier om ons stappenplan te bekijken.

 2  Wij werken volgens de vier basisvoorwaarden als tuingelukcoach.

 Catalpatuinen is geselecteerd tuingeluk coach en wij werken  volgens de vier basisvoorwaarden welke zijn:

 1. Een goede verhouding tussen groen en verharding
 2. Een combinatie van hoog en laag
 3. Rust en privacy, dan bent u op uw gemak
 4. Niet meer tuinwerk dan u zou willen

 Klik hier voor meer informatie over tuingeluk-coach

 3  Unieke aftersales na aanleg van uw nieuwe tuin.

Na de oplevering van uw nieuwe tuin zullen wij uw tuin een jaar lang begeleiden in groei, snoei, bemesting en nog veel meer. Dit doen wij door het verstrekken van een 2 tal servicebeurten voor uw tuin. Tijdens zo’n servicebeurt lopen we samen met u door uw tuin en geven u advies, aanwijzingen, doen dingen voor en nog veel meer.

 3.1  Voorjaarsbeurt

In het eerste voorjaar na de aanleg van uw nieuwe tuin maken we met u een afspraak, benodigde tijd ca. 1-2 uur. Wat gebeurt er bij zo’n afspraak?

 1. We controleren aan de hand van het beplantingsplan welke planten de winter wel en niet zijn doorgekomen. Als er planten zijn doodgegaan zorgen wij er ( kosteloos) voor dat de juiste planten worden besteld en vervangen.
 2. We doen voor welke planten u op welke wijze dient te snoeien en wanneer.
 3. We leggen uit welke planten begeleiding nodig hebben en hoe dat te doen.
 4. We geven bemestingsadvies en kunnen u de nodige meststoffen leveren.
 5. We geven advies voor eventuele zomerbollen of –knollen.
 6. We controleren of de bestrating goed afwatert, er geen verzakkingen zijn e.d. Als dit het geval is dan zorgen we ervoor dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen.
 7. We controleren of de eventuele bouwkundige elementen de winter goed zijn doorgekomen.

Wat doen we niet?

 1. Uw tuin onkruidvrij maken.
 2. Al het snoeiwerk uitvoeren.
 3. Uw tuin bemesten.

Deze werkzaamheden willen we natuurlijk ook graag voor u uitvoeren, doch dan maken we daar graag een afspraak voor. Dan kunnen onze hoveniers deze werkzaamheden met de goede machines en gereedschappen uitvoeren.

3.2  Najaarsbeurt

In het eerste najaar na de aanleg van uw nieuwe tuin maken we een afspraak om de tuin voor de winter met u door te lopen, deze afspraak neemt ca. 1 uur tijd in beslag.

Wat doen we tijdens deze afspraak?

 1. We controleren aan de hand van het beplantingsplan of alle planten goed de zomer zijn doorgekomen. Als er planten zijn doodgegaan zorgen wij er ( kosteloos) voor dat de juiste planten worden besteld en vervangen.
 2. We doen voor welke planten u op welke wijze dient te snoeien en wanneer.
 3. We geven advies voor eventuele bollen of –knollen zodat u in de winter en vroege voorjaar ook kleur in de tuin heeft.
 4. We controleren of de bestrating goed afwatert, er geen verzakkingen zijn e.d. Als dit het geval is dan zorgen we ervoor dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen.
 5. We controleren of de eventuele bouwkundige elementen de zomer goed zijn doorgekomen.

Wat doen we niet?

 1. Uw tuin onkruidvrij maken.
 2. Al het snoeiwerk uitvoeren.
 3. Bladeren verwijderen.

Deze werkzaamheden willen we natuurlijk ook graag voor u uitvoeren, doch dan maken we daar graag een afspraak voor. Dan kunnen onze hoveniers deze werkzaamheden met de goede machines en gereedschappen uitvoeren.

 4  Nakomingsgarantie

 Op al onze werken verstrekken wij een nakomingsgarantie van € 10.000,00. Catalpatuinen neemt deel aan de Stichting Garantiefonds Groen. Deze stichting staat garant voor de nakoming van de bindende adviezen van de Geschillencommissie.

 Dit houdt in dat als wij de garantieverplichting niet kunnen of willen nakomen er altijd een collega bedrijf uw gegronde klacht zal verhelpen, tot een bedrag van € 10.000,00.

 Lees hier meer in onze voorwaarden.