Download hier de gratis e-books!

Nieuws

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen 10 jaar

Dinsdag 1 maart bestaat Hoveniersbedrijf Catalpatuinen uit Willemstad 10 jaar. In 2006 startte eigenaar Rinke van der Meer het Hoveniersbedrijf Catalpatuinen. Rinke heeft van jongs af aan altijd al een passie voor tuinen gehad. Nadat hij de verschillende vakopleidingen had gevolgd is hij zijn eigen bedrijf gestart. Zijn passie voor tuinen vertaald zich vandaag de dag nog steeds terug in kwaliteit en betrokkenheid bij elke opdracht.

In de afgelopen jaren bouwde hij in Willemstad en wijde omgeving  een trouwe klantenkring op. De opdrachtgevers van Catalpatuinen zijn niet alleen woonachtig in Willemstad maar ook in Antwerpen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Rotterdam en nog vele andere plaatsen.

Catalpatuinen staat garant voor duidelijkheid vooraf door een heldere werkwijze. Catalpatuinen is als erkend hoveniersbedrijf aangesloten bij de VHG (Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners) en is daarnaast ook een erkende tuingelukcoach.

Afspraak in uw tuin?

Wilt u ook kennis maken met het creatieve hoveniersbedrijf uit Willemstad? Hiervoor kunt u iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur contact opnemen op 0168 - 47 39 39 of 06 – 48 17 33 01 of vul het contactformulier in. U krijgt binnen 2 werkdagen reactie.

Graag tot ziens in uw tuin!

Rinke van der meer
eigenaar hoveniersbedrijf Catalpatuinen