Download hier de gratis e-books!

Waar staan wij voor?

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen

1. Passie en betrokkenheid

Bij hoveniersbedrijf Catalpatuinen hebben we naast een passie voor tuinen een gedrevenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. Of dit nu bestaat uit het maken van een tuinontwerp of de verzorging van uw tuinaanleg of uw tuinonderhoud. Daarnaast zijn we betrokken bij uw tuin, om deze naar uw smaak en gebruik te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden.
Dit laat ik u graag zien en merken bij het eerste kennismakingsgesprek.

2. Vakmanschap en creativiteit

Je kunt nog zoveel passie hebben maar zonder vakmanschap en creativiteit zal er nimmer een goede tuin ontstaan. Daarom staat hoveniersbedrijf Catalpatuinen voor constante bijscholing, inzet van gespecialiseerde mensen (van tuinontwerper, hovenier, elektricien, metselaar, stucadoor en nog veel meer).

 3. Beschreven kwaliteit

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen houdt niet van loze kreten en daarom staat uw hoveniersbedrijf voor duidelijk beschreven kwaliteit. Daarom hebben wij de hoofdpunten van onze kwaliteit beschreven op onze pagina gegarandeerde kwaliteit.

4. Duurzaamheid

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen neemt ook zijn verantwoordelijkheid in het werken in en met de natuur. Uw hoveniersbedrijf vindt duurzaamheid bij tuinaanleg en tuinonderhoud van groot belang en op ons pagina duurzaam tuinieren kunt u lezen hoe uw hoveniersbedrijf dat doet.

5. Duidelijkheid vooraf

Duidelijke afspraken vooraf en optimale onafhankelijke informatie daar staat hoveniersbedrijf Catalpatuinen voor. Hierbij geldt afspraak is afspraak.
Om deze reden heeft uw hoveniersbedrijf deze duidelijk aanpak omschreven in een stappenplan. Zo heeft u goed inzage in het werkproces van hoveniersbedrijf Catalpatuinen. Uw hoveniersbedrijf denkt op deze wijze een goede en prettige samenwerking met u aan te gaan. Maar als u verbeter suggesties heeft, wij staan er altijd voor open om onze dienstverlening aan u te verbeteren. Wij doen ons best voor een heldere begroting en een duidelijke planning, zodat u vooraf precies weet wat u kunt verwachten.

6. Communicatie

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen staat ook voor communicatie. Dit klinkt zo simpel doch dit vergt discipline en toewijding. Elke afspraak wordt bevestigd, iedere wijziging in afspraak of plan wordt vastgelegd opdat er duidelijkheid is en geen misverstanden kunnen ontstaan. Want wij hebben geleerd dat een goede communicatie de basis is om ons vakmanschap en kwaliteit tot zijn recht te laten komen.

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen staat voor:

  • passie voor tuinen,
  • vakmanschap en creativiteit,
  • gegarandeerde kwaliteit,
  • duurzaam tuinieren,
  • duidelijke afspraken vooraf,
  • communicatie.
Hoveniersbedrijf Catalpatuinen Hoveniersbedrijf Catalpatuinen