Download hier de gratis e-books!

Diensten

Tuinontwerpen van Catalpatuinen

Uw tuin is een kostbaar bezit dat een onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van uw woonplezier en de waarde van uw onroerend goed. Het is een verlengstuk van uw woonplezier en zegt iets over u zelf. Catalpatuinen bied u verschillende diensten aan om uw tuinideeën te realiseren en deze in stand te houden. Wellicht zit u vol tuinideeën of heeft u totaal geen idee hoe uw nieuwe tuinontwerpen er uit moeten gaan zien.

Uw tuin is een kostbaar bezit dat een onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van uw woonplezier en de waarde van uw onroerend goed. Catalpa tuinen bied u verschillende diensten aan om uw tuinideeën te realiseren en deze in stand te houden. Wellicht zit uw vol tuinideeën of heeft u totaal geen idee hoe uw nieuwe tuin er uit moet gaan zien.

Van tuinidee tot tuinontwerp en van tuinontwerpen tot tuinaanleg

Alle tuinontwerpen beginnen met tuinideeën. Uw nieuwe tuin dient afgestemd te zijn op uw ideeën en wensen, het moet uw droomtuin worden. Of dit nu een onderhoudsarme tuin is, een kindvriendelijke tuin, een tuin waar u rustig kunt eten en lekker in kunt werken, of juist een representatieve tuin; het moet UW nieuwe tuin zijn.

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen heeft niet alleen de ervaring, kennis en kunde om uw tuinidee vorm te geven, maar ook om al uw tuinontwerpen te realiseren. Geen nieuwe tuin ontstaat zomaar. Hiervoor is een tuintekening nodig.

Wij bieden u de hulp aan van een van onze tuinontwerpers die vele jaren ervaring hebben in het maken van een tuintekening en het vormgeven van nieuwe tuinen en terreinen. Tuinontwerpers die de kunst verstaan om te luisteren naar uw tuinideeën, hoe u de tuin wilt gaan gebruiken, hoe uw nieuwe tuin moet gaan functioneren. Welke vormen bij u passen en met welke materialen dit het beste kan worden gerealiseerd, van bestrating tot beplanting, binnen het door u gestelde budget.

Doe leuke tuinideeën op en bekijk onze tuinvoorbeelden. Hoe wij werken om uw tuinidee te realiseren, van tuinontwerpen tot de tuinaanleg, vindt u in ons stappenplan.

Tuintekening: een tuinplan of ontwerp

Van tuinideeën naar tuintekening. Een tuinontwerp of tuintekening is slechts een middel maar vormt wel de basis van de totale tuinaanleg voor een goede nieuwe tuin welke uw hoveniersbedrijf kan gaan realiseren.

Als de totale tuinontwerpen eenmaal zijn gemaakt voor uw nieuwe tuin dan kunt u kiezen om:

  • De tuinontwerpen zelf uit te voeren.

Wij zorgen er dan voor dat de benodigde machines en materialen op de door u gewenste tijd worden geleverd.

  • Onderdelen van de tuinontwerpen te laten uitvoeren.

In overleg met u en op basis van de opgestelde gespecificeerde begroting geeft u aan wat u door Catalpatuinen wilt laten doen.

  • De gehele tuinontwerpen te laten realiseren.

Op basis van de gespecificeerde begroting kunt u de totaalopdracht voor tuinaanleg verstrekken.

De aanleg van een nieuwe tuin of een tuinrenovatie bestaan uit vele onderdelen welke hoveniersbedrijf Catalpatuinen voor u kan uitvoeren. Denkt u daarbij aan: grondwerken, sierbestratingen, vijveraanleg of kunst in uw tuin. Wilt u meer weten over hoe wij werken of voorbeeldtuinen bekijken? Bekijk dan onze tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud pagina’s.

Het is uiteraard mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken om uw tuinideeën te bespreken. Ik ben bereikbaar op 0168 - 47 39 39, 06 – 48 17 33 01 of info@catalpatuinen.nl.

Graag tot ziens in uw nieuwe tuin!