Download hier de gratis e-books!

Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin of bedrijfsterrein als uw visitekaartje

Een mooie bedrijfstuin of een goed verzorgd bedrijfsterrein is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw bedrijfstuin of uw bedrijfsterrein is soms het eerste wat men ziet van uw bedrijf.

Niets is zo vervelend als men uit de auto op de parkeerplaats, van uw bedrijfsterrein, in een plas stapt bij of na regenachtig weer. Ook als in uw bedrijfstuin het onkruid in de beplanting of op de straat een halve meter hoog staat zegt dat iets over uw aandacht voor uw klant. U wilt toch niet dat voordat men de voordeur heeft bereikt al enkele negatieve ervaringen en gedachten heeft over u en uw bedrijf?

Het begint met een vrijblijvende afspraak waarbij wij samen met u het gewenste beeldkwaliteit van het tuinonderhoud bepalen. Op basis daarvan kan Hoveniersbedrijf Catalpatuinen de frequenties van het tuinonderhoud voor uw bedrijfstuin en/of bedrijfsterrein bepalen. Op basis hiervan maken we een beheerplan voor de lange termijn en een tuinonderhoudsplan voor de jaarlijkse werkzaamheden voor uw bedrijfstuin en bedrijfsterrein. Op deze wijze weet u precies wanneer en welke werkzaamheden er voor het tuinonderhoud nodig zijn om de overeengekomen beeldkwaliteit te waarborgen. Het kan zo zijn dat uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein is onder te verdelen in verschillende zones. Dan kan iedere zone zijn eigen onderhoudsniveau krijgen, want de entree behoeft wellicht een ander tuinonderhoudsniveau dan het opslagterrein achterin waar niemand zicht op heeft.

Zo helpt hoveniersbedrijf Catalpatuinen u bij het maken van weloverwogen beslissingen bij het regelen van het tuinonderhoud of terreinonderhoud op uw bedrijfsterrein of in uw bedrijfstuin.

Onderhoud bedrijfsterrein: Goede communicatie!

Naast een goede en heldere aanpak vindt Catalpatuinen communicatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Als uw hoveniersbedrijf wekelijks of maandelijks bij u komt is het wel zo fijn als u weet wanneer en welke hovenier er komt en vooral wat deze hoveniers dan gaan doen tijdens het tuinonderhoud. Catalpatuinen informeert u vooraf via mail of telefoon wanneer wij komen. Op deze wijze wordt u in de gelegenheid gesteld om bepaalde aandachtspunten aan te geven zodat Catalpatuinen die direct kan uitvoeren tijdens het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein.

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen maakt minimaal een keer per jaar in de periode september/oktober een afspraak voor het tuinonderhoud. Dan evalueer ik samen met  u het tuinonderhoud, neem eventuele schade op en bespreken we al vast het tuinonderhoud voor het komende jaar, want ondernemen is vooruit zien en plannen.

Op basis van de met u doorgenomen aandachtspunten voor het tuinonderhoud maakt uw hoveniersbedrijf een of meerdere financiële voorstellen. Catalpatuinen kan namelijk op basis van verschillende beeldkwaliteiten, voor het tuinonderhoud, verschillende financiële voorstellen opstellen. Op deze wijze krijgt u inzage wat de zichtbare en de financiële consequenties zijn bij de verschillende onderhoudsniveau’s bij het tuinonderhoud voor uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein.

Mede door de inzet van betrokken en vakkundige hoveniers met liefde en passie voor tuinonderhoud, die gebruik kunnen maken van goed onderhouden specialistische gereedschappen en machines, garandeert Catalpatuinen een scherp financieel voorstel.

Als wij de voorstellen voor het tuinonderhoud hebben opgesteld maak ik met u een afspraak om deze samen met u door te nemen. Op deze wijze kan ik u direct persoonlijk toelichting geven.

Bedrijfsterrein laten onderhouden? Neem contact op!

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met u om het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein te bespreken. Hiervoor kunt u mij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bellen op de nummers 0168 - 47 39 39 of 06 – 48 17 33 01. Of klik hier voor het contactformulier u krijgt binnen 2 werkdagen reactie.

Graag tot ziens in uw bedrijfstuin!

Rinke van der Meer
eigenaar hoveniersbedrijf Catalpatuinen

Hoveniersbedrijf Catalpatuinen verzorgt tuinonderhoud voor bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen in de regio’s van Moerdijk, Roosendaal en Breda. Kortom altijd bij u in de buurt!