Download hier de gratis e-books!

Kindvriendelijke tuin ZevenbergenWensen opdrachtgever:
  1. kindvriendelijke tuin
  2. passend bij de woning maar niet te braaf/stijfjes
  3. wilde bloemborders 
Uitvoering door Catalpatuinen:

De opdrachtgever van deze klassieke woning met tuin op het zuiden in Zevenbergen, heeft een gezin met drie kinderen. Centraal in de tuin staat een prachtige notenboom.

Voor deze tuinaanleg heeft hoveniersbedrijf Catalpatuinen diverse plantenbakken van cortenstaal in verschillende maten laten maken. Doordat de hoogtes en groottes verschillen ontstaat er speelsheid in de tuin. De kinderen kunnen zich leuk achter de bakken verstoppen. In het tuinontwerp is ruimte voor een trampoline gerealiseerd en er is rekening gehouden met ruimte op het gazon om lekker te spelen en te ravotten.

De plantenbakken zijn aangeplant met grassen van verschillende hoogtes zodat  ze er extra uitspringen. De borders zijn aangeplant met mooie, bloeiende vaste planten en heesters die de seizoenen benadrukken.

70.1%20detailfoto.jpg 70.2%20detailfoto.jpg

Ook tuinonderhoud kan veel betekenen voor uw nieuwe tuin. De notenboom, die uiteraard behouden bleef, hebben onze hoveniers goed gesnoeid zodat er veel meer licht in de tuin komt. Ook kan er nog een schommel voor de kinderen in gehangen worden.

Lees meer over: Tuinonderhoud in bredatuinaanleg in breda en tuinontwerp in breda.


Terug
Andere tuinen van Catalpatuinen